The Savile Row Company

 

The Savile Row Company online

Op onze The Savile Row Company-website staat nuttige informatie over dit merk die je tot nu toe misschien nog nergens hebt gevonden. Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende The Savile Row Company‑winkels, de openingstijden en zelfs kaarten met de dichtstbijzijnde winkels bekijken. Je vindt er links naar betrouwbare The Savile Row Company-online shops maar ook de actuele catalogus of flyer. Heb je een probleem met de gekochte The Savile Row Company‑artikelen? Wij helpen en adviseren je graag hoe het verder moet als je artikelen wilt ruilen, retourneren of een klacht indienen. Je vindt hier echter nog meer informatie. Lees verder.

The Savile Row Company Nederland

Het The Savile Row Company-merk is natuurlijk ook actief op Nederlandse markt. The Savile Row Company NL heeft een netwerk van winkels die in enkele Nederlandse steden zijn gesitueerd – misschien is er zelfs in jouw stad ook een. Een volledige lijst van winkels, openingstijden en kaarten vind je hieronder op deze pagina.

The Savile Row Company-online shop

Ben je mee met de tijd en heb je geen moeite met shoppen via internet? Of wil je gewoon geen tijd verspillen aan het heen en weer lopen door de winkelstraat? Dan zal je zeker de mogelijkheid op prijs stellen om The Savile Row Company-artikelen in een online webwinkel te kopen. Veel mensen bezoeken de The Savile Row Company-online shop alleen om daar het assortiment te bekijken en de prijzen van artikelen te ontdekken, maar de aankoop zelf maken ze dan in het filiaal ter plekke, zodat ze er de kledingstukken kunnen kiezen en passen.

Er bestaat ook een andere groep van mensen die het tegenovergestelde doet – eerst bezoeken ze een The Savile Row Company-winkel, proberen de artikelen uit, kopen ze echter niet onmiddellijk ter plaatse, maar ze zoeken The Savile Row Company-online shops op vanuit het comfort van hun eigen woning en doen de aankoop in de goedkoopste van allemaal. Of je nu behoort tot de ene of de andere groep klanten, wij hebben enkele tips voor The Savile Row Company online winkels voor je. Tik de tekst “The Savile Row Company webshop” of  “The Savile Row Company online shop” in het zoekvak hieronder en klik op “online shop zoeken”. Je ziet vervolgens de resultaten van de “The Savile Row Company online shop”-zoekopdracht. In het algemeen worden de beste zoekresultaten als eerste weergegeven, dus we raden je aan om deze shops te bezoeken. Je kunt er zeker van zijn dat je een geschikte The Savile Row Company-online shop vindt met uitstekende productprijzen.

Als je al ervaring hebt met online shoppen van het merk The Savile Row Company en een goede winkel met producten van dit merk kent, schrijf ons dan en we zullen de webwinkel heel graag op onze website publiceren, om zo andere bezoekers op zoek naar The Savile Row Company-online shops te helpen.

Officiële website van The Savile Row Company.nl

Heb je de gewenste informatie over het merk The Savile Row Company nog niet gevonden of lukt het niet om de gewenste The Savile Row Company-online shop te vinden, waar je kwaliteitsproducten zou kunnen kopen of proberen, ga dan naar de officiële website The Savile Row Company.nl. De officiële website The Savile Row Company.nl biedt je misschien niet alle gedetailleerde informatie, die je zoekt, maar het is mogelijk dat je hier iets vindt, wat niet-officiële websites over het merk The Savile Row Company niet vertellen. Bezoek nu de officiële website The Savile Row Company.nl!

The Savile Row Company-winkels

Zoals eerder al vermeld, heeft het modeteken The Savile Row Company in Nederland een groot aantal eigen winkels waar je merkartikelen van hoge kwaliteit kunt kopen. Dus, als je de aankoop niet in een van The Savile Row Company-webshops wilt doen, raadpleeg dan de kaart met The Savile Row Company‑winkels in je buurt.

Catalogus The Savile Row Company

The Savile Row Company-catalogi zijn een belangrijke bron van informatie over de producten van dit merk. Ze bieden een overzicht van producten, actuele prijzen, kortingen of speciale aanbiedingen. Maar met bijna alles op het internet, worden catalogi tegenwoordig steeds minder gelezen. Er zijn ook niet zo veel The Savile Row Company-catalogi meer te vinden dan in het verleden. Immers, het is veel makkelijker om naar The Savile Row Company-webshops te zoeken en in het comfort van je eigen woning aanbiedingen en prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken. Online winkels bieden bovendien vaak kortingen aan, soms voor een slechts beperkte tijd, zodat de mogelijkheid van directe aankoop van thuis een groot voordeel kan zijn, ook wat de prijzen betreft. In de The Savile Row Company-webshops bespaar je gewoon! Daarom raden wij je aan om met behulp van het bovenstaande zoekvak naar webshops te zoeken. Je zult zeker niet teleurgesteld raken.

Wil je toch nog een oudere of de actuele The Savile Row Company-catalogus vinden? Ook dat kan via het zoekvak. In dit geval maak je echter gebruik van het zoekformulier voor catalogi. Tik bijvoorbeeld “The Savile Row Company catalogus 2018” in het zoekvak en klik op de knop “Catalogus zoeken”. De zoekresultaten worden weergegeven. Kies dan gewoon het beste voor jezelf.

The Savile Row Company Amsterdam

The Savile Row Company is ook in onze hoofdstad – Amsterdam gevestigd. In deze stad vind je zeker de meeste retailers en winkels van dit merk. Om alle winkels of informatie over The Savile Row Company Amsterdam te vinden, raden we deze website aan – The Savile Row Company Amsterdam.

The Savile Row Company Rotterdam

Heb je al geprobeerd een filiaal van het merk The Savile Row Company in Rotterdam op te zoeken? We kunnen het niet voor de volle honderd procent bevestigen dat je ook een The Savile Row Company winkel in deze stad zult vinden. Immers, er zijn hier in het algemeen minder winkels en warenhuizen. Als je niet zeker bent, of er The Savile Row Company-winkels in Rotterdam beschikbaar zijn, of je meer wil weten over de activiteiten van dit merk in Rotterdam, bezoek dan The Savile Row Company Rotterdam.

Openingstijden The Savile Row Company-winkels

Als je een The Savile Row Company-winkel wilt bezoeken en niet weet, wanneer deze geopend is, bezoek de website van het winkelcentrum waar de winkel gevestigd is en vind daar heel gemakkelijk de openingstijden. Indien de gewenste The Savile Row Company-winkel niet in een van de winkelcentra of warenhuizen gevestigd is, probeer dan het op te zoeken door de merknaam en het winkeladres in te voeren. De meeste retailers hebben tegenwoordig hun eigen websites, zodat je de gevraagde informatie zeker heel gemakkelijk kunt vinden. En als je al op de website bent, is het goed mogelijk dat ook de webshop wordt genoemd, zodat je The Savile Row Company‑artikelen direct via je computer of mobiele telefoon kunt kopen. Zo bespaar je tijd die je anders zou besteden aan het zoeken van de openingstijden van The Savile Row Company‑winkels of door in de winkels rond te lopen. Snel en efficiënt. En vaak veel goedkoper dan in de filialen zelf.

De meeste winkels zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 of 18.00 uur geopend. Uitzonderingen zijn de The Savile Row Company-winkels in grote winkelcentra, waar de openingstijden langer zijn dan in conventionele kleinere winkels – meestal van 9.00 tot 21.00 uur, ook op feestdagen en in het weekeinde. Dus als je de gelegenheid heeft om in een winkelcentrum te shoppen, word je nauwelijks geconfronteerd met een gesloten The Savile Row Company-winkel.

Flyer The Savile Row Company

Heb je nog geen actuele The Savile Row Company-flyer in je postbus ontvangen? Het is mogelijk dat The Savile Row Company steeds minder in printadvertenties investeert en naar online promotie van haar merk en producten overstapt. Wil je toch regelmatig informatie over aanbiedingen, nieuws, evenementen en kortingen van het merk The Savile Row Company? Volg ons online! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of voeg onze website toe bij Facebook of Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van The Savile Row Company.

The Savile Row Company-artikelen retourneren

Heb je The Savile Row Company-artikelen gekocht en later thuis vastgesteld dat het kledingstuk niet goed past of niet de ideale maat heeft? Of heb je een The Savile Row Company-product gekocht als een cadeau voor je liefje, vriend of familielid, maar is het artikel niet naar zijn/haar smaak of de kledingmaat niet juist? Geen zorgen! Als de goederen niet gedragen of beschadigd zijn, kun je je aankoop volgens de wet binnen de gestelde termijn retourneren of voor een ander artikel omruilen. Met de omruiling van The Savile Row Company-artikelen hebben de meeste klanten geen probleem. Het makkelijkst is om artikelen, die je wilt retourneren of ruilen, met een aankoopbon in te leveren bij een van de The Savile Row Company-winkels. The Savile Row Company zal je geld terugbetalen of je kunt andere items kiezen. De keuze is aan jou. The Savile Row Company-artikelen retourneren is een kinderspel!

The Savile Row Company – Klacht

Als je na je aankoop bij The Savile Row Company hebt vastgesteld dat de artikelen beschadigd zijn of onvoldoende van kwaliteit, kun je deze artikelen reclameren. Je kunt dit direct doen in de The Savile Row Company-winkel waar je de aankoop heeft gedaan. Wanneer je een klacht indient, moet je de aankoopbon meebrengen. Voor klachten de bij The Savile Row Company worden ingediend, geldt het volgende: de retailer neemt de gereclameerde artikelen over en informeert je uiterlijk binnen 30 dagen over het resultaat van jouw klacht. Als de klacht ongegrond is, worden de artikelen zonder reparatie of terugbetaling aan je teruggestuurd. Als de retailer constateert dat je klacht gerechtvaardigd is, worden de artikelen door de The Savile Row Company-retailer gerepareerd, omgeruild voor een vervangend artikel of wordt je een terugbetaling aangeboden. Let op! Indien de retailer er niet in slaagt om je binnen 30 dagen op de hoogte te stellen van de uitkomst van de klachtenprocedure, heb je het recht de koopovereenkomst op te zeggen. De The Savile Row Company-retailer is verplicht om je het geld voor het betreffende product terug te betalen.

Bij aankopen in de The Savile Row Company-online shops kan het wel eens gebeuren dat er andere artikelen worden geleverd dan oorspronkelijk besteld. Of de geleverde producten blijken bij ontvangst beschadigd te zijn. Stel je in ieder geval niet tevreden met zulke artikelen en dien een klacht in bij de The Savile Row Company‑retailer. Als je een defect of verkeerd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met je retailer en vraag naar verdere stappen. De The Savile Row Company-retailer is verplicht om je op eigen transportkosten de juiste artikelen te leveren.

The Savile Row Company outlet

Wanneer je op zoek bent naar The Savile Row Company-producten in de lagere prijsklasse, hoef je niet direct te grijpen naar versleten kleding van de bazaar of tweedehands kleren. De The Savile Row Company-outlet kan hier de ideale optie voor jou zijn. In de The Savile Row Company-outlet worden artikelen van oudere collecties verkocht. Het zijn onverkochte producten van de afgelopen seizoenen of jaren. In de The Savile Row Company-outlet vind je volledig nieuwe en ongedragen producten, die je in de outlet-winkels tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs kunt krijgen. Wacht dus niet te lang en zoek je dichtstbijzijnde The Savile Row Company outletwinkel.

The Savile Row Company collectie

Het nieuws dat we op regelmatige basis van The Savile Row Company ontvangen, is letterlijk adembenemend. Ook deze nieuwste collectie bevestigt deze bewering. Fris, modern, elegant en stijlvol. Dit zijn de juiste kenmerken van de nieuwe The Savile Row Company-collectie. Maar overtuig jezelf. Ga naar de The Savile Row Company-galerij en ontdek de nieuwste modetrends bij The Savile Row Company.

The Savile Row Company kleding

The Savile Row Company-kleding is al lange tijd erg populair. Dit bewijst enerzijds het authentieke van onze winkels verspreid over heel Nederland die elk jaar een hoge omzet halen en anderzijds een aantal The Savile Row Company‑webshops waar je producten tegen redelijke prijzen kunt kopen. Als je op zoek bent naar The Savile Row Company‑kleding, raden we je aan om een van de webshops te bezoeken en naar leuke The Savile Row Company‑items te zoeken. De gewenste artikelen kun je vervolgens direct online bestellen of later in een van onze filialen kopen.