Tommy Jeans

 

Tommy Jeans online

Op onze Tommy Jeans-website staat nuttige informatie over dit merk die je tot nu toe misschien nog nergens hebt gevonden. Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende Tommy Jeans‑winkels, de openingstijden en zelfs kaarten met de dichtstbijzijnde winkels bekijken. Je vindt er links naar betrouwbare Tommy Jeans-online shops maar ook de actuele catalogus of flyer. Heb je een probleem met de gekochte Tommy Jeans‑artikelen? Wij helpen en adviseren je graag hoe het verder moet als je artikelen wilt ruilen, retourneren of een klacht indienen. Je vindt hier echter nog meer informatie. Lees verder.

Tommy Jeans Nederland

Het Tommy Jeans-merk is natuurlijk ook actief op Nederlandse markt. Tommy Jeans NL heeft een netwerk van winkels die in enkele Nederlandse steden zijn gesitueerd – misschien is er zelfs in jouw stad ook een. Een volledige lijst van winkels, openingstijden en kaarten vind je hieronder op deze pagina.

Tommy Jeans-online shop

Ben je mee met de tijd en heb je geen moeite met shoppen via internet? Of wil je gewoon geen tijd verspillen aan het heen en weer lopen door de winkelstraat? Dan zal je zeker de mogelijkheid op prijs stellen om Tommy Jeans-artikelen in een online webwinkel te kopen. Veel mensen bezoeken de Tommy Jeans-online shop alleen om daar het assortiment te bekijken en de prijzen van artikelen te ontdekken, maar de aankoop zelf maken ze dan in het filiaal ter plekke, zodat ze er de kledingstukken kunnen kiezen en passen.

Er bestaat ook een andere groep van mensen die het tegenovergestelde doet – eerst bezoeken ze een Tommy Jeans-winkel, proberen de artikelen uit, kopen ze echter niet onmiddellijk ter plaatse, maar ze zoeken Tommy Jeans-online shops op vanuit het comfort van hun eigen woning en doen de aankoop in de goedkoopste van allemaal. Of je nu behoort tot de ene of de andere groep klanten, wij hebben enkele tips voor Tommy Jeans online winkels voor je. Tik de tekst “Tommy Jeans webshop” of  “Tommy Jeans online shop” in het zoekvak hieronder en klik op “online shop zoeken”. Je ziet vervolgens de resultaten van de “Tommy Jeans online shop”-zoekopdracht. In het algemeen worden de beste zoekresultaten als eerste weergegeven, dus we raden je aan om deze shops te bezoeken. Je kunt er zeker van zijn dat je een geschikte Tommy Jeans-online shop vindt met uitstekende productprijzen.

Als je al ervaring hebt met online shoppen van het merk Tommy Jeans en een goede winkel met producten van dit merk kent, schrijf ons dan en we zullen de webwinkel heel graag op onze website publiceren, om zo andere bezoekers op zoek naar Tommy Jeans-online shops te helpen.

Officiële website van Tommy Jeans.nl

Heb je de gewenste informatie over het merk Tommy Jeans nog niet gevonden of lukt het niet om de gewenste Tommy Jeans-online shop te vinden, waar je kwaliteitsproducten zou kunnen kopen of proberen, ga dan naar de officiële website Tommy Jeans.nl. De officiële website Tommy Jeans.nl biedt je misschien niet alle gedetailleerde informatie, die je zoekt, maar het is mogelijk dat je hier iets vindt, wat niet-officiële websites over het merk Tommy Jeans niet vertellen. Bezoek nu de officiële website Tommy Jeans.nl!

Tommy Jeans-winkels

Zoals eerder al vermeld, heeft het modeteken Tommy Jeans in Nederland een groot aantal eigen winkels waar je merkartikelen van hoge kwaliteit kunt kopen. Dus, als je de aankoop niet in een van Tommy Jeans-webshops wilt doen, raadpleeg dan de kaart met Tommy Jeans‑winkels in je buurt.

Catalogus Tommy Jeans

Tommy Jeans-catalogi zijn een belangrijke bron van informatie over de producten van dit merk. Ze bieden een overzicht van producten, actuele prijzen, kortingen of speciale aanbiedingen. Maar met bijna alles op het internet, worden catalogi tegenwoordig steeds minder gelezen. Er zijn ook niet zo veel Tommy Jeans-catalogi meer te vinden dan in het verleden. Immers, het is veel makkelijker om naar Tommy Jeans-webshops te zoeken en in het comfort van je eigen woning aanbiedingen en prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken. Online winkels bieden bovendien vaak kortingen aan, soms voor een slechts beperkte tijd, zodat de mogelijkheid van directe aankoop van thuis een groot voordeel kan zijn, ook wat de prijzen betreft. In de Tommy Jeans-webshops bespaar je gewoon! Daarom raden wij je aan om met behulp van het bovenstaande zoekvak naar webshops te zoeken. Je zult zeker niet teleurgesteld raken.

Wil je toch nog een oudere of de actuele Tommy Jeans-catalogus vinden? Ook dat kan via het zoekvak. In dit geval maak je echter gebruik van het zoekformulier voor catalogi. Tik bijvoorbeeld “Tommy Jeans catalogus 2018” in het zoekvak en klik op de knop “Catalogus zoeken”. De zoekresultaten worden weergegeven. Kies dan gewoon het beste voor jezelf.

Tommy Jeans Amsterdam

Tommy Jeans is ook in onze hoofdstad – Amsterdam gevestigd. In deze stad vind je zeker de meeste retailers en winkels van dit merk. Om alle winkels of informatie over Tommy Jeans Amsterdam te vinden, raden we deze website aan – Tommy Jeans Amsterdam.

Tommy Jeans Rotterdam

Heb je al geprobeerd een filiaal van het merk Tommy Jeans in Rotterdam op te zoeken? We kunnen het niet voor de volle honderd procent bevestigen dat je ook een Tommy Jeans winkel in deze stad zult vinden. Immers, er zijn hier in het algemeen minder winkels en warenhuizen. Als je niet zeker bent, of er Tommy Jeans-winkels in Rotterdam beschikbaar zijn, of je meer wil weten over de activiteiten van dit merk in Rotterdam, bezoek dan Tommy Jeans Rotterdam.

Openingstijden Tommy Jeans-winkels

Als je een Tommy Jeans-winkel wilt bezoeken en niet weet, wanneer deze geopend is, bezoek de website van het winkelcentrum waar de winkel gevestigd is en vind daar heel gemakkelijk de openingstijden. Indien de gewenste Tommy Jeans-winkel niet in een van de winkelcentra of warenhuizen gevestigd is, probeer dan het op te zoeken door de merknaam en het winkeladres in te voeren. De meeste retailers hebben tegenwoordig hun eigen websites, zodat je de gevraagde informatie zeker heel gemakkelijk kunt vinden. En als je al op de website bent, is het goed mogelijk dat ook de webshop wordt genoemd, zodat je Tommy Jeans‑artikelen direct via je computer of mobiele telefoon kunt kopen. Zo bespaar je tijd die je anders zou besteden aan het zoeken van de openingstijden van Tommy Jeans‑winkels of door in de winkels rond te lopen. Snel en efficiënt. En vaak veel goedkoper dan in de filialen zelf.

De meeste winkels zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 of 18.00 uur geopend. Uitzonderingen zijn de Tommy Jeans-winkels in grote winkelcentra, waar de openingstijden langer zijn dan in conventionele kleinere winkels – meestal van 9.00 tot 21.00 uur, ook op feestdagen en in het weekeinde. Dus als je de gelegenheid heeft om in een winkelcentrum te shoppen, word je nauwelijks geconfronteerd met een gesloten Tommy Jeans-winkel.

Flyer Tommy Jeans

Heb je nog geen actuele Tommy Jeans-flyer in je postbus ontvangen? Het is mogelijk dat Tommy Jeans steeds minder in printadvertenties investeert en naar online promotie van haar merk en producten overstapt. Wil je toch regelmatig informatie over aanbiedingen, nieuws, evenementen en kortingen van het merk Tommy Jeans? Volg ons online! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of voeg onze website toe bij Facebook of Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Tommy Jeans.

Tommy Jeans-artikelen retourneren

Heb je Tommy Jeans-artikelen gekocht en later thuis vastgesteld dat het kledingstuk niet goed past of niet de ideale maat heeft? Of heb je een Tommy Jeans-product gekocht als een cadeau voor je liefje, vriend of familielid, maar is het artikel niet naar zijn/haar smaak of de kledingmaat niet juist? Geen zorgen! Als de goederen niet gedragen of beschadigd zijn, kun je je aankoop volgens de wet binnen de gestelde termijn retourneren of voor een ander artikel omruilen. Met de omruiling van Tommy Jeans-artikelen hebben de meeste klanten geen probleem. Het makkelijkst is om artikelen, die je wilt retourneren of ruilen, met een aankoopbon in te leveren bij een van de Tommy Jeans-winkels. Tommy Jeans zal je geld terugbetalen of je kunt andere items kiezen. De keuze is aan jou. Tommy Jeans-artikelen retourneren is een kinderspel!

Tommy Jeans – Klacht

Als je na je aankoop bij Tommy Jeans hebt vastgesteld dat de artikelen beschadigd zijn of onvoldoende van kwaliteit, kun je deze artikelen reclameren. Je kunt dit direct doen in de Tommy Jeans-winkel waar je de aankoop heeft gedaan. Wanneer je een klacht indient, moet je de aankoopbon meebrengen. Voor klachten de bij Tommy Jeans worden ingediend, geldt het volgende: de retailer neemt de gereclameerde artikelen over en informeert je uiterlijk binnen 30 dagen over het resultaat van jouw klacht. Als de klacht ongegrond is, worden de artikelen zonder reparatie of terugbetaling aan je teruggestuurd. Als de retailer constateert dat je klacht gerechtvaardigd is, worden de artikelen door de Tommy Jeans-retailer gerepareerd, omgeruild voor een vervangend artikel of wordt je een terugbetaling aangeboden. Let op! Indien de retailer er niet in slaagt om je binnen 30 dagen op de hoogte te stellen van de uitkomst van de klachtenprocedure, heb je het recht de koopovereenkomst op te zeggen. De Tommy Jeans-retailer is verplicht om je het geld voor het betreffende product terug te betalen.

Bij aankopen in de Tommy Jeans-online shops kan het wel eens gebeuren dat er andere artikelen worden geleverd dan oorspronkelijk besteld. Of de geleverde producten blijken bij ontvangst beschadigd te zijn. Stel je in ieder geval niet tevreden met zulke artikelen en dien een klacht in bij de Tommy Jeans‑retailer. Als je een defect of verkeerd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met je retailer en vraag naar verdere stappen. De Tommy Jeans-retailer is verplicht om je op eigen transportkosten de juiste artikelen te leveren.

Tommy Jeans outlet

Wanneer je op zoek bent naar Tommy Jeans-producten in de lagere prijsklasse, hoef je niet direct te grijpen naar versleten kleding van de bazaar of tweedehands kleren. De Tommy Jeans-outlet kan hier de ideale optie voor jou zijn. In de Tommy Jeans-outlet worden artikelen van oudere collecties verkocht. Het zijn onverkochte producten van de afgelopen seizoenen of jaren. In de Tommy Jeans-outlet vind je volledig nieuwe en ongedragen producten, die je in de outlet-winkels tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs kunt krijgen. Wacht dus niet te lang en zoek je dichtstbijzijnde Tommy Jeans outletwinkel.

Tommy Jeans collectie

Het nieuws dat we op regelmatige basis van Tommy Jeans ontvangen, is letterlijk adembenemend. Ook deze nieuwste collectie bevestigt deze bewering. Fris, modern, elegant en stijlvol. Dit zijn de juiste kenmerken van de nieuwe Tommy Jeans-collectie. Maar overtuig jezelf. Ga naar de Tommy Jeans-galerij en ontdek de nieuwste modetrends bij Tommy Jeans.

Tommy Jeans kleding

Tommy Jeans-kleding is al lange tijd erg populair. Dit bewijst enerzijds het authentieke van onze winkels verspreid over heel Nederland die elk jaar een hoge omzet halen en anderzijds een aantal Tommy Jeans‑webshops waar je producten tegen redelijke prijzen kunt kopen. Als je op zoek bent naar Tommy Jeans‑kleding, raden we je aan om een van de webshops te bezoeken en naar leuke Tommy Jeans‑items te zoeken. De gewenste artikelen kun je vervolgens direct online bestellen of later in een van onze filialen kopen.